Bedste udbytteaktier

Vi har undersøgt aktiemarkedet for at se nærmere på de bedste udbytteaktier, og har fundet frem til de gode danske udbytte aktier, samt fundet frem til tre gode udenlandske udbytte aktier. Dem kan du se meget mere om her på siden, så er du interesseret i at få viden om nogle gode udbytte aktier, så får du vores bud på nogle af de bedste udbytte aktier i det følgende.

Bedste udbytteaktier

Bedste danske udbytte aktier

Der findes mange gode danske udbytte aktier, og vi har i det følgende udvalgt tre af de bedste udbytte aktier, som historisk set har udbetalt et godt aktieudbytte. Se nærmere på disse danske udbytte aktier, hvis du gerne vil investere i nogle af de bedste danske udbytte aktier.

Mærsk

Mærsk er det største selskab i Danmark, og står primært for at transportere containere til destinationer i hele verden. Mærsk har dog også mange andre forretningsområder. Mærsk tilbyder handel med udbytte aktier, og med de store overskud som Mærsk ofte leverer, så er der tale om nogle af de bedste danske udbytte aktier.

Novo Nordisk

Novo Nordisk er et andet stort dansk selskab, og som ikke mindst er stærkt tilstede på det nordamerikanske marked. Her er især deres insulinprodukter en stor succes, og det amerikanske marked står for over 50% af den samlede omsætning i Novo Nordisk. Novo Nordisk udbytte aktier er blandt de mest populære danske udbytte aktier.

Carlsberg

Vores tredje gode danske udbytte aktie er Carlsberg, der er det største bryggeri i Danmark, og samtidig et af de tre største bryggerier på verdensplan. Carlsberg har en lang historie, hvilket har gjort Carlsberg udbytte aktier meget populære, en popularitet der kun er steget af, at Carlsberg ofte leverer rigtig gode overskud.

Bedste udenlandske udbytte aktier

De største og mest værdifulde udbytte aktier finder man på de udenlandske aktiemarkeder, og hvor det ikke mindst er det amerikanske aktiemarked, som huser nogle af de største og mest værdifulde udbytte aktier. Se nogle gode udenlandske udbytte aktier i det følgende.

Microsoft

Microsoft er blandt de største amerikanske aktier, og som længe har været en af de store spillere på aktiemarkedet. Microsoft er en tech aktie kendt for at udvikle software, og som med sin store succes ofte leverer store overskud. Det har gjort Microsoft udbytte aktier til nogle af de mest populære amerikanske aktier.

Apple

Apple er et af de største selskaber i verden, og den store succes som Apple har opnået, har naturligvis også skabt en stor opmærksomhed og popularitet omkring Apple aktier. Er du derfor interesseret i de største og mest værdifulde udbytte aktier, så er det svært at komme uden om Apple udbytte aktier, der er blandt de mest populære aktier i verden.

Coca Cola

Coca Cola har et af de største og mest velkendte brands i verden, og som helt naturligt har ført til, at Cola Cola aktier er blevet blandt de mere populære aktier. Coca Cola har gennem historien ofte leveret store overskud, hvilket også er med til at gøre Coca Cola udbytte aktier, til nogle af de mest populære udbytte aktier.

Her kan du handle med de bedste udbytte aktier

Er du ikke allerede i gang som investor, så får du her en kort vejledning i, hvordan du kan komme i gang med at handle med udbytte aktier. For at handle med udbytte aktier skal du oprette dig på en aktie platform. Der findes både danske og udenlandske aktie platforme.

Om du skal vælge en dansk eller en udenlandsk aktie platform afhænger af dine ønsker og behov, og hvor den danske vinkel på de danske aktie platforme kan være en forskel for danske investorer. Omvendt er der dog ofte de største fordele forbundet med en udenlandsk aktie platform, hvad angår udvalget af udbytte aktier.

Overvej derfor nøje dit valg af aktie platform. Ønsker du blot at investere i danske udbytte aktier, og nogle af de største udenlandske udbytte aktier, så kan der være god fordel ved en dansk aktie platform. Er du derimod mere til at få et stort udvalg af alle udbytte aktier, så kan der være fordel ved en udenlandsk aktie platform.

Rul til toppen